O nama

   Belvero centar nudi jedinstven koncept pristupa rehabilitaciji, kako za decu, tako i za odrasle. Osnovni cilj nam je unapređenje psihofizičkog statusa osobe, bez obzira o kom problemu je reč, kao i na njene godine starosti. Akcenat se daje individualnom pristupu svakoj osobi i zajedničko kreiranje rehabilitacionog plana u skladu sa njenim potrebama i mogućnostima.

   Vršimo detekciju problema, usmeravamo dalju dijagnostiku i sprovodimo neophodan tretman. Belvero tim čine strucnjaci iz oblasti rehabilitacije, diplomiranih visoko stukovnih fizioterapeuta, koji su svoja znanja i iskustva sticali kako u zemlji, tako i u inostranstvu, i opravdali poverenje velikog broja zadovoljnih pacijenata.

   Od drugih nas izdvaja međusobna kooperativnost, inegrativni pristup, gde se na vrhu piramide nalazi osoba koja nam se obratila za pomoć, i gde ne delujemo isključivo na jedan segment problema, nego analiziramo i unapređujemo celokupan status ličnosti. Sve to radimo kako bi unapredili svaki aspekt svakodnevnih životnih aktivnosti individue.

   Izuzetno smo potkrepljeni kako teorijskim, tako i praktičnim znanjima, i ni jedna dijagnoza nam nije nepoznanica.

   Radimo u saradnji sa lekarima specijalistima iz oblasti fizijatrije i ortopedije, koji su angažovani u Belvero centru kao konsultanti i koji upotpunjuju naš tim i pružaju svoje usluge sa velikim zadovoljstvom.